Naturtvål

Naturtvålar som är bra för miljön. Minska din miljöpåverkan genom att använda naturliga och samtidigt hållbara produkter.

Äkta naturtvålar som är tillverkade för hand i en kallrörd process är ett rent nöje som vi njuter av att skapa.

Tvålarna innehåller ej sulfater, parabener, plast, konserveringsmedel eller palmolja. De sparar på vår planets vatten och minskar onödiga transporter där det fraktas en hel massa vatten i flytande tvålar. 

Tvåltorpet ägs och ingår under Säljans Bigård AB.

Hundschampo

Hundschampo som får din hund att må bäst. Varje hundschampo-tvål är sprängfylld med underbara ekologiska oljor som hundens päls och hud mår bäst av. 

Hundschampo är överfettade, vilket betyder att tvål innehåller mer fett än vad som behövs för att göra tvål och det ger en mer hudvänlig tvål med vårdande oljor i. Det naturliga glycerin som bildas i tvålprocessen finns kvar i tvålen och det gör att tvålen återfuktar bra.

Disk och städtvål

Dessa tvålar passar till handdiskning och när du städar, det blir till exempel ej en fet hinna på ytan på glas och porslin. Disk och städvål är ej överfettad vilket betyder att den INTE återfuktar. Använd gärna diskhandskar så att dina händer inte blir torra. Disk och städtvål är väldigt dryg och räcker längre jämfört med flytande diskmedel. Diska och städa giftfritt i ditt hem. Huvudingrediens Disk och städtvål är alltid kokosolja.