Rostad Chokladmusli med hallon

Varför äta köpemusli när man kan göra minst lika gott själv?

Ett stort plus är också att du vet precis vad den innehåller och att det inte är några onödiga tillsatser. 

Denna chokladmusli blir mumsigt på kvarg, yoghurt eller filen och ger dig ett nyttigt mellanmål.

Vill du så kan du byta ut hallon till nötter. 😊

 

INGREDIENSER

5 dl fiberhavregryn

1 dl vatten

3 msk kakaopulver

1 msk kokosolja

2 msk svensk honung 

En nypa salt

0,5 dl frystorkade hallon

 

GÖR SÅ HÄR

Sätt ugnen på 180 grader.

Värm kokosolja och honung så att det blir löst.

Rör ned kakao och salt.

Lägg i fiberhavregryn och blanda runt.

Tillsätt kallt vatten och rör om.

Bred ut müslin på en ugnsplåt med bakplåtspapper.

Grädda i ugnen i cirka 15 minuter.

Svalna.

Blanda med frystorkade hallon.

Förvara i en tät burk med lock.

Lämna en kommentar