Sustainability for bees, people and our planet!

TO THE WEB STORE

Dishes, cleaning, kitchen & bath

Here you will find the products

Create a competitive advantage

READ MORE

Sandviken Energi AB

Med stor kunskap och stort engagemang har Säljans Bigård hjälpt oss med intressanta föreläsningar och visat hur praktisk biodling fungerar, ett intressant och givande inslag i vårat hållbarhetsarbete!

Johan Rune

Stig Hedlund Fastigheter

Bikupan har varit ett mycket positivt tillskott på vår fastighet i Johanneberg och vi är glada att kunna medverka till en ökad biologisk mångfald i vårt närområde. Vi ser redan nu över våra övriga områden för att kunna skala upp detta viktiga arbete.

Morgan Westlund, Göteborg

Naturhjältarnas 4H-klubb

Det har varit en fantastisk upplevelse att vara värd för bina och våra ungdomsledare tyckte det var superspännande att komma dom nära då Säljans Bigård är fantastiska på att förmedla om bina. Det känns tryggt och mycket bra!

Petra Smyth, Björkmuren 4H-gård Järbo

Projektstaben i Sverige AB

Vi är glada att kunna bidra till ökad pollinering genom vår bikupa och är supernöjda med samarbetet med Chatarina och Pierre. Extra uppskattat att överskottet levereras i fina honungsburkar som vi kan ge till medarbetare och kunder.

Sofia Svedros, Stockholm

Outokumpu Stainless AB i Avesta

Vi har hyrt tre bikupor på vårt område i Avesta och vi är mycket nöjda med samarbetet och att vi har kunnat leverera stål-binas honung till våra anställda med flera.

 

Nina Leskinen
  • Säljans Bee Farm - Sustainable beekeeping

    Show more
  1. Slide 1
  2. Slide 2
  3. Slide 3
  4. Slide 4
  5. Slide 5

Säljans Bee Farm - Sustainable beekeeping

Candles and scents

READ MORE

The apiaries

Small-scale beekeeping with great care.

Our goal is NOT to harvest a lot of honey per hive. Only the surplus is harvested to be become sustainable even for the bees.

THE BEE KEEPING

Honey

READ MORE
  1. Slide 1
  2. Slide 2